Vinkkejä

Osallistu.fi- sivusto tarjoaa laajasti tietoa vaikuttamisesta omalla paikkakunnallasi ja lähiympäristössäsi. Alla olevassa kolmen minuutin videossa esitellään sivuston eri sisältöosiot ja perusrakenne. Videon katseleminen onnistuu millä tahansa internet-selaimella niin tietokoneella, kuin myös mobiililaitteilla, mitkä tukevat Youtube -videoiden näyttämistä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Vinkkejä sinulle sivuston käyttäjä vaikuttamisen opiskelusta:

  • Sivusto rakentuu erillisistä sisältöosioista, jotka näkyvät sivun yläosan valikosta (Etusivu, Opi vaikuttamaan, Kansalaisjärjestöissä jne.).
     
  • Opi vaikuttamaan-osio on itsenäinen vaikuttamisen perusmateriaali. Muissa sisältöosiossa keskitytään selkeämmin tiettyyn vaikuttamisen osa-alueeseen.
     
  • Jokaisesta sisältöosiosta löytyy >>- merkillä aloitetuista laatikoista kysymyksiä (ks. esimerkki alla), joiden tarkoituksena on tukea kyseisen sisältöosion oppimista ja auttaa sinua pohtimiaan sivulla esiteltyjä asioita omasta näkökulmasta.
     
  • Sivustolle tuotetut videomateriaalit löytyvät koosteena hankkeen YouTube-kanavalta.

Pohdi: Mikä voisi innostaa sinua osallistumaan ja vaikuttamaan omassa kunnassasi tai vaikkapa omalla asuinalueellasi?